donderdag 24 april 2008

april

april is tot nu toe meer een gewone maand. Alhoewel dat dat dan weer niet echt waar is. Er is toch veel meer gebeurd als ik zo op het eerste gedacht bekijk.
We hebben goed gewerkt in Talje. de laatste weken want na de paasvakantie zouden we ook andere stageplaatsen krijgen. Dus de paasvakantie hard gewerkt aan de therapy room, aan ons programma, aan ons files (moeten ze alleen nog vertalen.) en ook aan het verjaardagsfeestje van sonja.

Na de paasvakantie ( die hier een week langer duurde als thuis) was Sonja dan terug op maandag en was haar verrassingsfeestje. Ze heeft er van genoten en het cadeau van haar moeder te laten overvliegen viel duidelijk in de smaak.

Op dinsdag was het dan zo ver ( Ann Cox let nu goed op). Steffie en ik gingen die dag niet naar Talje maar onze eerste dag in Bela Bela Pre-Primary. Het kleuterschooltje in de location. Mega schattige kindjes. Maar het noodlot sloeg al snel toe. Woensdag moesten we voor Joan fotos gaan maken op de Primary school in Spa Park ( Mr. Adams school). Hij stelde voor dat als we ooit tijd hadden dat we altijd wel eens een paar uurtjes mochten komen proiberen om remedieringslessen te geven. Ok onze opleiding houdt dat nu nie bepaald in maar we hebben toch enige notie hiervan. Zo komt het dus dat we maar een weekje ( eigenlijk maar 3 voormiddagen) in de pri-primary hebben gestaan en nu in de lagere school remedieringsklasjes hebben.

De voormiddagen vliegen wel voorbij daar dus toch een teken dat we het graag doen, enige nadeel: in pre-primary moesten we pas om 9 uur daar zijn, in primary al om 7u30 dus des avonds zijn we wel moe. Ma ja nog maar twee nachtjes slapen en 'the boys' are here dus dan gaan we een goede tijd hebben en ook wat vakantie en hopelijk wat uitrusten.

Zal jullie na onze rondreis/bezoek van de jongens nog wel laten weten hoe het allemaal zit en zo blabla.

Feel free to let me know what is going on in ons apenlandje

baie groet en soene
Joris

Geen opmerkingen: